Hoe is het nu met …. Martin Attasio

26 januari 2021 561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met …. Martin Attasio
Hoe is het nu met …. Martin Attasio
Hoe is het nu met ….Martin Attasio
Naam:     Martin Attasio
Leeftijd : 63 jaar, getrouwd met Marjolein, twee dochters Marije en Marith.
 
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?
vanaf 1964 tot en met 1986
 
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?
mid-mid, rechter-middenvelder en laatste man
 
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?
Via mijn vader, ook speler van D.F.C. 1
 
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?
eerst in de Kanaries dan C-Junioren; Team Schuuring: o.a.: Nico Zwaan Piet Bouman, Joost… Dick Bouman, Ronald Boet, Hans Erkelens, Loeki Bijl, Theo Hoogendijk, Ton Kruithof, Pieter de Geus, Ben van Dijk, Floor van Hooydonk, Ad van der Gijp.

Daarna in de Regionale jeugd, Nico Zwaan en Piet Bouman, Dick Bouman, Ronald Boet, Oege Boonstra, Ton Kruithof, Ben van Dijk, Bas Visser, Johan van der Hoek, Dick Fransen, Gerard Bos, Aad de Haan, Hans Geurens,Gerard Bos, Cees de Vries, Fons Schlee, Hans Boonstoppel, Mitros Bos, Ab Losse, John Jansen. 

Senioren: o.a.Jan Sluysdam, Cees Versluis, Nico de Visser, John van der Teen, Rob Sleeking, Piet Goud, Ab van het Hoff, van Welzenis, Gerrit Naaktgeboren, Ad van der Gijp, Wim van Twist, Jan Mastenbroek, Co Hendriks. Jan van der Dussen.Frans Schaap, Dick Bouman, Oege Boonstra, John Raaijmakers, Ronald Boet, Rob Sleeking, Jan Pluimert, Robert Langevoort, Fons Schlee, Ron Risse, Peter Drijver, Cees de Vries, Gerard Bos, Cees den Heijer, Jack Bakker, Ton Kruithof, Aat Vigelius Ab Losse , Ruud Hendriks, Hans Koster, Ad Stam, Arie Evers, Geug leendertse. Hans Isendoorn

Trainers Jeugd: Op de woensdagmiddag, misschien nog wel van “Ome”Joost de Bruin, daarna D junioren: Piet de Visser, Hans Kraaij sr, en Ben Hofland in de C, Dhr Lindhout, Regionale Jeugd: Hans Bentzon, Maarten de Keizer, Hans Alleman, Geug Leijdsman, tussendoor ook nog de Ridder.

Senioren Trainers :Frans van Welzenis, Ben Hofland, Cas Wegman, Cees Leenheer, Cees van der Sluis. 

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?
Team van Dhr Schuuring, als eerste keer junior, in de fout door voor de leider uit te fietsen, Loekie Bijl, Ronald Boet, Hans Erkelens en Ik dachten een kortere weg te nemen tegen Zwijndrecht uit!, Tevergeefs na het nieuwe Bakestein, daarna naar VVGZ, Noorderpark ,maar de wedstrijd werd gespeeld onder aan de dijk bij de Zwijndrechtse brug. Straf alle vier tot de rust niet spelen! Desondanks winst!

In de regionale Jeugd, gepromoveerd naar de A regionaal met trainer Geug en leider Peter Louwman. Tegen het einde van de competitie, als we uit bij Lugdunum zouden winnen dan zat dat erin!. IK had beloofd dan zaterdagavond uit te gaan. Ik heb bepaalde gasten nog nooit zo hard zien lopen die wedstrijd, en we wonnen met 0-3. Ik dacht slim te zijn en na het eten direct naar de stad, maar in de Doedel werd ik opgewacht door de portier! in het etablissement was het pikdonker maar zodra ik het bochtje omging, juichte het hele team! Ze waren getipt door mijn moeder dat ik heel vroeg zou gaan en hadden daarop geanticipeerd, mooi toch. 9 cola’s die avond was mijn deel. En ja we hadden iedere 14 dagen een bus vol met supporters!

Als senior; Nooit verveelt, Ontlopen van degradatie en kampioenschappen van vierde klasse naar eerste Klasse.

Nog eentje, Weddenschap met toenmalige trainer Cees van der Sluis, Zijn tegenprestatie een enorme taart, Paul en ik zouden allebei helemaal in het wit, en een witte taxi met twee dames naar het Kerstbal komen met de eerste en tweede selectie. Kort voor het weekend hadden we nog geen beet, en we zegden ook nog toe dat we met twee zussen zouden komen! Gelukkig hielp de familie Morks ons uit de brand, toen we daar aankwamen, werden we nog ludiek ontvangen door Hans, in bed met een slaapmuts op zijn kop, geweldig. En dat alles in een prachtig winterlandschap! De avond kon niet meer stuk met Cees Schriek achter de piano.

Verder veel voldoening gehad als leider, trainer, leider Paaskamp, de eerste was Pinksterkamp Dalfsen. Mooiste team als trainer met Leider Dhr Schwarz; met jongens als Gerard langenberg, Edwin Boogaarts, Ruud Roubos, Erik van Kleef, Frans de Visser, George van Prehn, Arno Versteeg, Marco Sleeking, Rob Wolst, (kleintje Pils) Struikie als keeper!

Kortom een toptijd, Een goed bestuur, Winterspelen o.l.v van Hans van Heusden waren ook machtig.Goede medische verzorging: Masseur Joop Dingemans, Fysio Gerrit Naaktgeboren, Berrens, dokter Molzer.

 
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?
Op dit moment train ik de VR1 van Oranje-wit, waar ik na 1986 verzeild raakte en ook weer tot nu toe vrijwilliger ben geweest.
 
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?
Ik volg D.F.C via Facebook en als ik fiets in Corona-tijd kom ik veel oude bekenden tegen. Zaterdag hou ik me bezig met het coachen.
 
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?
Ja, Oege Boonstra of Hans van Heusden

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com