COLIN REENING DFC FOR LIFE

13 januari 2021 312x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor COLIN REENING DFC FOR LIFE

Colin Reening heeft verlengd bij DFC. Meer dan dat. Hij blijft de rest van zijn actieve loopbaan aan de Reeweg-Oost spelen.

De sterke balvaste spits die altijd zijn goaltjes meepikt, kwam 3 jaar geleden over van VV ’s Gravendeel. Colin is van grote waarde voor DFC zowel binnen als buiten het veld. Colin scoorde in zijn eerste 2 seizoenen 21 officiele goals, wetende dat hij in zijn 2e jaar een aantal wedstrijden miste door een blessure. Ook dit rare seizoen had hij voor de Corona stop nog nauwelijks gespeeld vanwege lichamelijke ongemakken,  maar is nu weer fit.

DFC is blij dat de aanvaller deze keuze heeft gemaakt. Het blijft genieten met Colin.

Klasse man. Bedankt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com