Terug in de tijd met bewegende beelden.

22 december 2020 254x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terug in de tijd met bewegende beelden.

Waar de nieuwe rubrieken tot kunnen leiden… weer een nieuwe rubriek erbij. Vandaag de geboorte van de nieuwe rubriek : Terug in de tijd met bewegende beelden.

Oud eerste elftal speler Micha van Loon duikt de laatste tijd vaak op in de rubriek met foto’s van vroegere selectie teams en was ook al een keer te gast bij Hoe is het nu met. Dat vond Micha zo leuk , dat hij oude bewegende beelden erbij heeft gehaald van DFC. Wedstrijd verslagen uit de jaren ’90 , echte stadsderby’s tegen ODS, SSW en EBOH. Maar ook regio derby’s tegen Ablasserdam en Sliedrecht. En als kers op de taart, een samenvatting van de kampioenswedstrijd tegen Zuiderster. 

Wat een super leuk initiatief, bedankt Micha.

Dus de komende weken op woensdag.. Terug in de tijd met bewegende beelden.  En natuurlijk blijft op vrijdag de rubriek Herinnert U zich deze nog. Als dat nog niet genoeg is, komt er binnenkort ook weer een leuke gast voorbij in de rubriek Hoe is het nu met?

Het voetbal ligt dan wel stil door de corona, de website en social media blijven volop actief !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com