Hoe is het nu met …. Gerard Fransen.

23 december 2020 353x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met …. Gerard Fransen.

Naam: Gerard Fransen
Leeftijd : 54 jaar
 
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?
1972 – 2004/2006 wanneer ik ben gestopt weet ik niet meer precies
 
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?
Op 7 en 10
 
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?
Toentertijd via mijn oom. Mijn Pa heb heel zijn leven lang gevaren en was veel weg. Hij heeft zelf ook bij DFC gevoetbald en dit geldt ook voor mijn broer Dick.
 
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?
Dat zijn er echt teveel om op te noemen, maar vooruit; Jan der Straaten, Geug Leydsman, Jan Hartman, Flip van Eysden, Cees van der Sluis, Theo Smit, Eddy Treijtel, Frans Struis en waarschijnlijk ben ik er een aantal vergeten, maar deze trainers mij waarschijnlijk ook….. Elftalgenoten zijn er teveel om op te noemen. Ik heb meer dan 30 jaar bij DFC mogen voetballen. Als 19 jarige kwam ik in het tweede en dat was al heel bijzonder in die tijd. Het eerste was onbereikbaar met een Ruud Hendriks, Ad Stam en nog wat kanjers in de voorhoede (Achterin mijn zwager Kees de Vries en dat is hij gelukkig nog steeds!). Het tweede was zo slecht nog niet en vooral door het feit dat ik natuurlijk eigen kweek was en daar waren er toen al niet zoveel meer van. In de jeugd alle elftallen zo’n beetje doorlopen met als hoogtepunt de A Regionaal met het 100 jarig bestaan oftewel het Eurosportring Toernooi .. correct me if i’am wrong
 
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?
Zoals jullie wellicht weten was/is Arnold Versteeg mijn beste maat, maar deze relatie is verwaterd. We krijgen allemaal zo ons eigen leven, kinderen enzovoort en zo verlies je elkaar wel eens uit het oog.
 
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?
Ik durf te zeggen dat ik sportief gezien de mooiste tijd heb mee mogen maken en veel herinneringen mij bewaard zijn gebleven. Het niveau de tegenstanders enzovoort.
 
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?
Helemaal niets en door blessures heb ik helaas vroegtijdig afscheid moeten nemen. Ik heb de laatste periode in het vierde mogen opdraven en dit was ook een sensationele periode kan ik je vertellen. Tot 3 maal toe een voorste kruisband gescheurd. Meniscussen die ontbreken en toen kwam het advies om te stoppen.
 
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?
Mijn kinderen Gino en Jimi hebben helaas ook niet lang bij DFC gevoetbald. Nadat ze beide besloten te stoppen, was het voor mij ook een mooi moment om het voetballen achter me te laten. Ik heb een onvergetelijke tijd mee mogen maken, met fantastische spelers, begeleiders en trainers om mij heen!
 
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?
Eddy Treijtel

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com