DFC wenst U prettige feestdagen.

15 december 2020 379x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wenst U prettige feestdagen.
DFC wenst U prettige feestdagen.

Normaliter kijken wij terug op een geslaagd jaar en vooruit naar een nieuw jaar. Op de nieuwjaarsreceptie schudden we elkaar de hand en wensen we elkaar al het beste toe. Alleen is nu alles anders dan normaal. Geen wedstrijden op zaterdag , geen gezelligheid in de kantine, we missen de omgang met de vrienden langs de lijn. Het is helaas de realiteit. Uiteraard missen wij dit als club enorm, maar het belangrijkste nu is dat wij iedereen weer in goede gezondheid mogen begroeten in 2021.

We kijken daarom uit naar het moment dat de bal weer rolt over de velden en wij weer bij elkaar mogen zijn. Want dat moment gaat in 2021 echt weer komen. Tot die tijd houden wij ons als club aan de regels en kunnen alleen maar verlangen naar het oude normaal.

DFC wenst een ieder prettige feestdagen toe, in goede gezondheid. 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com