DFC paaskamp kijkt terug op raar jaar.

21 december 2020 236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC paaskamp kijkt terug op raar jaar.
Wat een raar jaar was het voor het paaskamp, voor het eerst in bijna 50 jaar zijn we niet op kamp geweest. Geen plezier in de bossen, maar thuis met Pasen. Het blijft vreemd maar we konden helaas niet anders.
 
Ook voor Pasen 2021 is het nog onzeker, wij als organisatie zijn hard aan het beraadslagen wat er mogelijk is. Mochten we wederom een besluit moeten nemen om te annuleren , dan gaan we zeker aan de slag voor een plan B , want we willen de jeugd met Pasen wel een kamp gevoel kunnen aanbieden en dat zal waarschijnlijk in een andere vorm doorgaan. Maar daarvan houden we jullie op de hoogte en als we daar meer nieuws over kunnen vermelden, zijn jullie de eerste die het te horen krijgen !!
 
Helaas hebben 2 drijvende krachten achter het paaskamp afscheid genomen. Bianca Hendriks en Bianca Heugens zijn jaren de organisatie geweest van het paaskamp. Ook toen hun eigen kinderen niet meer de leeftijd hadden om mee te gaan , bleven zijn het paaskamp organiseren. Maar de tijd komt om het over te dragen en die tijd is gekomen. We kunnen beide dames niet genoeg bedanken wat zij de afgelopen jaren voor het paaskamp hebben betekend.
 
Ook de trouwe sponsors willen wij bedanken, zij maken het mogelijk dat we nog een paaskamp kunnen organiseren.
 
De aankomende tijd gaan wij als organisatie hard aan de slag voor Pasen 2021 , in welke vorm dit dan ook door zal gaan.
 
Namens het DFC Paaskamp wensen wij een ieder prettige feestdagen toe, blijf gezond.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com