Bestuursmededeling voor de leden v.v. D.F.C.

16 december 2020 520x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bestuursmededeling voor de leden v.v. D.F.C.
Bestuursmededeling voor de leden v.v. D.F.C.

De situatie rond Covid-19 houdt ons, en dus ook de club, al bijna negen maanden in de greep.

Naast alle persoonlijke, soms trieste, situaties, is er in die maanden aanzienlijk minder gevoetbald en getraind. Ook voor andere activiteiten was er binnen de club, natuurlijk heel begrijpelijk, geen of nauwelijks plaats.

Ook de kantine heeft haar deuren voor langere periodes moeten sluiten. De club ervaart daar natuurlijk de financiële gevolgen van.

Door het feit dat kosten op meerdere fronten gewoon doorgaan is dit, naast het sportieve, ook een aanzienlijke financiële aderlating die niet oneindig kan gaan duren. De club heeft het daardoor zwaar te verduren, ondanks steunmaatregelen die de pijn enigszins verzachten.

Begin januari 2021 zal de club de contributie gaan innen bij haar leden.

Op het moment dat de kantine weer open kan, er weer gevoetbald kan gaan worden én ook leden de club weer kunnen bezoeken, kan het bestuur pas de balans opmaken en de gehele situatie, met name financieel, overzien.

Tevens zal er op dat moment beoordeeld gaan worden of er ruimte is voor compensatie ten aanzien van contributiegelden of compensatie in een andere vorm.

Het leek ons goed om de situatie van de club met U te delen. Mocht dit aanleiding geven tot vragen dan weet U ons te vinden.

Wij hopen U snel weer in goede gezondheid op de club te mogen begroeten.

Bestuur v.v. D.F.C.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com