Jeugd speelt onderlinge wedstrijden.

14 november 2020 342x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd speelt onderlinge wedstrijden.
Jeugd speelt onderlinge wedstrijden.

Ook vandaag was de jeugd weer aanwezig bij DFC , deze keer om eindelijk weer eens een wedstrijd te spelen. De regels schrijven voor dat we alleen onderlinge wedstrijden mogen spelen.

Zodoende was er gekozen om vandaag 4 wedstrijden te spelen , en de velden waren compleet gevuld met spelers. Normaal een vertrouwd beeld op zaterdag , in deze tijd een genot om te zien.

Om 9.30uur gingen de eerste ballen rollen. De Kabouters op het hoofdveld. De JO7 ging voor het eerst met grotere doeltjes en keepers spelen in een wedstrijd met de JO8.Beide teams werden samengevoegd en verdeeld. 

Daarna waren om 10.30 uur de andere teams aan de beurt. De JO10 op hun vertrouwde veld lekker voetballen. Het werd een spannende pot voetbal. Op veld B ook een primeur. Daar waren de teams van de JO11 samengevoegd met de JO13. Voor de Jo11 was dit ook de eerste keer op een groot veld. Na afloop was er sprake van een geslaagd experiment.  De wedstrijd werd op voortreffelijke wijze geleid door Mo.

De oudste jeugd gingen onder leiding van Enzo op het hoofdveld aan de slag. Een mix van JO17 en JO19. Eindelijk weer een “echte” wedstrijd. 

Laten we hopen dat we snel weer competitie mogen spelen , tot die tijd zorgen we bij DFC voor een activiteit op zaterdag.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com