Jeugd geniet van zeskamp.

7 november 2020 381x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd geniet van zeskamp.
Jeugd geniet van zeskamp.
Nadat we verleden week een mix toernooi hebben gehad, stond deze week een zeskamp op het programma. De jo7 tm Jo11, bijna 50 kinderen, stonden om 10 uur klaar voor de start.
 
De spelers gingen met hun eigen team aan de slag. De zeskamp bestond uit de spellen : klem de bal, ingooien, hooghouden, latje trap, penalty bokaal en sprint met hindernis.
 
In het zonnetje stonden de trainers klaar bij de onderdelen. De Kids gingen fanatiek tekeer. Menig persoonlijk record werd gebroken. Waar bij de jo10-1 de ene na de andere hooghoud record er aan ging, was de vreugde verder op groot als de jo7 hun eerste latje raakten. De Jo11 waren de master met het ingooien. Het onderdeel klem de bal was het onderdeel van de Jo8. Op het sprint met hindernis parcours gingen de jo10-2 als een speer.
 
De trainers die ook vandaag weer klaar stonden voor de jeugd verdienen allemaal een schouderklopje. Extra pluim is er wel voor christiaan. Bij het onderdeel penalty bokaal was hij niet alleen de begeleider, maar ook de schietschijf haha.
 
Zelfs de voorzitter kwam even langs en genoot van alle jeugd op het veld.
 
Tussen de spellen door stonden de dames weer klaar met de siroop, en bij het naar huis gaan werden ook de magen weer gevuld met het wekelijkse zakje chips van arie.
 
Ook volgende week zullen we weer zorgen dat de jeugd van DFC lekker bezig blijft op zaterdag.
Noteer alvast 28 november in de agenda, want dan volgt er een heuse voetbal clinic, die word verzorgd door five star skills, de voetbalschool waar DFC een samenwerking mee heeft.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com