DFC jeugd geniet van voetbal clinic.

28 november 2020 430x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC jeugd geniet van voetbal clinic.

De jeugd van DFC kreeg vandaag een heuse voetbal clinic aangeboden , georganiseerd door 5 STAR SKILLS voetbal school. 

De dag werd in 2 delen gesplitst , de JO7 tm JO11 en JO13 tm JO19. Bij aankomst van de spelers stond het hoofdveld al klaar met een 5 tal activiteiten. De trainers van 5 STAR SKILLS voetbalschool kregen vandaag hulp van jeugd trainers Enzo en Patrick. Vanuit de selectie kwam er assistentie van Colin en Dylan. 

De aftrap vandaag was voor de jongste jeugd. Met hun eigen team werd er een parcours afgelegd, Het verschil in lengte was goed te zijn tussen de jongsten op het veld ( JO7 ) en de oudste spelers ( JO11 ). Maar qua inzet en plezier was er van dat verschil niets te merken. Een ieder werkten hetzelfde parcours af , en de jeugd genoot zichtbaar van de clinic. Na een uur volop gas geven en fanatiek strijden , was het tijd om plaats te maken voor de oudste jeugd.

Deze groep kijkt traditioneel de kat uit de boom , maar nadat de eerste bal ging rollen , was alle schroom weg. Ook al is deze groep ouder , het blijft een sport om van je teamgenoten te winnen. Helaas voor deze spelers was er de regel, verliezers gaan opdrukken. Dus het tempo ging hoger , de strijd werd nog fanatieker, wat er is toch niets leuker om te kijken bij je teamgenoten, die zweten op het veld om die push ups te moeten doen.

Al met al kunnen we terug kijken om een hele geslaagde voetbal clinic. De reacties na afloop waren veelzeggend , er was vanaf de JO7 tm JO19 alleen maar positief geluid te horen. Ook danken we de selectie spelers die kwamen helpen om de jeugd een leuke ochtend te bezorgen. 

Maar bovenal danken we 5 STAR SKILLS voetbalschool , voor de organisatie van deze dag !!!  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com