Wat Corona allemaal veroorzaakt, ook voor niet actieve leden.

26 oktober 2020 410x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wat Corona allemaal veroorzaakt, ook voor niet actieve leden.
Wat Corona allemaal veroorzaakt, ook voor niet actieve leden.

   

 

Nu de zomertijd is afgesloten had ik ineens behoefte om een stukje te plaatsen op de website van onze fantastische club. Rond deze tijd ga je normaal gezellige tijden tegemoet waarbij de club ook zijn steentje in bijdraagt.

IK denk zo aan hetgeen wij met een klein gezelschap organiseren namelijk het oeroude Hollandse kaartspel; HET KLAVERJASSEN. Helaas ligt dit inmiddels al ruim 8 maanden stil en er is nog totaal geen zicht wanneer wij de kaarten weer kunnen gaan schudden.
Vele 50+ leden en niet te vergeten onze gezellige groep deelnemers van buitenaf die in de loop der jaren zich bij ons hebben aangesloten beleven hier veel plezier aan. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag; Wanneer gaan we weer klaverjassen. We missen het wel. Het kerstklaverjassen met heerlijke boutprijzen, de oudejaar afsluiting met koppel klaverjassen met een heerlijk Chinees Indisch buffet. Het zijn allemaal evenementen waar wij helaas geen invulling aan kunnen geven.

De Seniorenmiddag op donderdagmiddag, welke bijna wekelijks op het programma stond. Helaas wij zijn volledig overgeheveld aan het CORONA VIRUS.
Zodra wij groen licht krijgen van ons bestuur zullen wij de draad weer oppakken.

Blijf gezond en wij wensen allen veel levensvreugde, ondanks alle beperkingen.
Namens de klaverjasafdeling, Jan Breet

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com