Mix toernooi voor de jongste jeugd bij DFC

31 oktober 2020 495x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Mix toernooi voor de jongste jeugd bij DFC
Mix toernooi voor de jongste jeugd bij DFC

Doordeweeks word er lekker getraind ,maar op zaterdag is het toch wel stil. Niet met je maatjes strijden op het veld , op zoek naar die gelijkmaker , juichen om het winnende doelpunt of balen dat je heb verloren.  Maar we mogen wel onderling spelen op zaterdag ,dan gaan we met de JO8 tm JO11 toch gewoon lekker een mix toernooi doen bij DFC !!!!

Bijna 40 spelers stonden vandaag klaar om toch op zaterdag te doen wat we het leukst vinden……voetballen.

De trainers hadden de teams lekker door elkaar gemixt , de velden lagen klaar , het weer werkte mee , om 10 uur ging de bal rollen. En werd er weer gelachen , gestreden , met elkaar. Zoals het hoort op zaterdag ochtend. Na 2 poule wedstrijden was het tijd voor de limonade siroop , want dat hoort er ook bij op zaterdag ochtend. Daarna nog 1 wedstrijd gas geven , want bij sommige poules was het nog geen gelopen zaak wie er in de finale kwamen.  De laatste wedstrijden waren de finales. 

Na afloop had Arie voor iedereen een lekkere zak chips klaar staan , en konden we weer tevreden de kinderen richting de ouders sturen , die op ruime afstand vanaf het parkeer terrein stonden te kijken. Want die mochten helaas niet langs de lijn staan. 

Volgende week gaan we weer een gezellige ochtend neer zetten voor de jongste jeugd , een heuse voetbal zeskamp , zoals we gewend zijn op het paaskamp. We mogen dan weliswaar geen wedstrijden spelen , we houden ons netjes aan de vastgestelde regels , maar DFC zal er alles aan doen haar jeugd op zaterdag bezig te houden. Met elkaar !!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com