JO7 is de baas op het hoofdveld.

31 oktober 2020 334x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7 is de baas op het hoofdveld.
JO7 is de baas op het hoofdveld.

Niemand is er beter dan de JO7 op ons eigen hoofdveld. Ook vandaag toonde de JO7 dit weer aan………  Deze tekst hadden we ook graag genoteerd tijdens een wedstrijd , maar zoals bekend mag dat helaas niet op dit moment.

Maar dat weerhoudt deze kanjers er niet van om op zaterdag ochtend weer vroeg het bed uit te komen , want de training mag wel doorgaan. Dan gaan we toch lekker trainen met elkaar. Het plezier was er niet minder om vandaag.

Volgende week zaterdag sluit de JO7 zelfs aan bij de JO8 tm JO11 , want dan staat er bij DFC een heus zeskamp gepland , net zoals op het paaskamp. Gezellig met elkaar allerlei voetbal spellen doen, maar dat is nog even een weekje wachten. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com