JO10-2 gaat strijdend ten onder.

10 oktober 2020 586x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-2 gaat strijdend ten onder.

Verleden week was de inzet zo ondermaats , dat er voor het eerst in 4 jaar geen verslag werd geschreven. Vandaag de kans om te laten zien dat ze het wel kunnen. Tegenstander Oranje Wit en DFC waren aan elkaar gewaagd , het werd een leuke pot voetbal.

In het begin speelde DFC met inzet en er werd goed gespeeld. We kregen enkele goede kansen , maar helaas werden die niet benut. We hadden zeker verdiend op voorsprong moeten komen. De wedstrijd ging goed gelijk op en ook Oranje Wit ging langzaam kansen krijgen. Het zal toch niet dat we ons vergeten te belonen en straks de deksel op de neus krijgen ? Maar helaas , een snelle uitval van Oranje Wit betekende de 0-1 achterstand. De volgende aanval van de tegenstander richtte achteraf veel schade aan. In een extreme poging de bal te stoppen ,en dat lukte , dook Marnix tegen de paal. Dit kostte hem na afloop van de wedstrijd een bezoek aan de huisartsen post , met een dikke bult en lichte hersenschudding tot gevolg. Op het moment zelf zag het daar niet naar uit , en Marnix keepte de wedstrijd gewoon uit. Als  wij als trainer iets meer medische kennis hadden gehad , hadden we een andere beslissing genomen.

In de rust werden de punten nogmaals besproken , want alle aanvallen gingen maar via 1 speler bij Oranje Wit , en we trapten elke keer in zijn zelfde truc.

Na de rust ging DFC op zoek naar de gelijkmaker , maar we vonden die niet. Vlak na rust werd de 0-2 gescoord. DFC besloot alles of niets te spelen. Dat lukte bijna , want we kwamen wel terug tot 1-2 door Damien. Vanaf dat moment ging DFC vol op de aanval , de paal werd nog geraakt. We hadden het zo verdiend. Maar alles op alles betekend ook ruimte voor de tegenstander. Die maakte daar gebruik van en de score liep uit naar 1-5.  Hier zag het in de 1e helft niet naar uit , maar we hebben gestreden. 

De trainers kijken tevreden terug op de inzet deze week. We konden met opgeheven hoofd het veld af.

En Marnix, die kon na het bezoek aan de dokter weer voorzichtig lachen , dat gaat gelukkig goedkomen. Beterschap bikkel !!!! 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com