DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel.

10 oktober 2020 933x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel.

DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel.

Na de goede overwinning verleden week, was het belangrijk om de lijn door te trekken, gezien de stand op de ranglijst. Tegenstander Den Bommel stond vooraf 3 punten hoger genoteerd, en bij winst kon DFC langszij komen en een goede stap maken naar de middenmoot.

Beide teams lieten in de 1e helft een rommelig spelbeeld zien. Er konden weinig doelpogingen genoteerd worden en de 0-0 ruststand was dan ook niet verrassend.

Dat DFC na de rust vaak sterk uit de kleedkamer komt, ondervond Den Bommel vandaag aan de lijve. Een mooie aanval opgezet door Okan, kwam bij Leroy terecht. Die gaf de assist op Job, die vakkundig de bal in de touwen wist te jagen en DFC op 0-1 voorsprong zette. Het was typisch een wedstrijd, waarbij de ploeg die als eerste zal scoren, ook na 90 minuten als winnaar van het veld zal stappen. Gelukkig was dat dus DFC. Want Den Bommel was de 2e helft beduidend gevaarlijker dan de 1e helft. DFC moest de overwinning uit het vuur slepen, en deed dat op karakter.

Trainer Danny Slegers was na afloop duidelijk over de wedstrijd : ” Een moeilijke wedstrijd tegen een goede tegenstander, maar gelukkig voor ons gaan de 3 punten in de tas mee naar Dordrecht.”

DFC maakt een grote stap op de ranglijst en vind zich na vandaag terug in de middenmoot.

In de week van de scheidsrechter, mag het zeker wel benoemd worden. De dienstdoende leidsman Fonseca toonde zich zeer bekwaam door de wedstrijd voortreffelijk te leiden, zonder de kaarten te moeten gebruiken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com