Kabouters genieten weer van de training

19 september 2020 933x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters genieten weer van de training
Kabouters genieten weer van de training

Ook vandaag stonden ze weer te trappelen, de kabouters mogen weer het veld op. En er stonden vandaag 2 nieuwe trainers op het veld. Trainers van het grote DFC 1 , Marlon en Leroy. Nou , dat maakte het feest helemaal compleet.

De groep was vandaag niet al te groot , letterlijk en figuurlijk , maar wat genoten de kabouters van de training.

Na een echte slalom oefening , ging Leroy zijn keeperskunsten laten zien bij de penalties. Marlon gaf de kinderen aanwijzingen en wist de zwakke hoek van Leroy. Die vertelde hij stiekem tegen de kabouters en die hadden goed geluisterd. Alle ballen gingen er in , zelfs door de benen. Dat is wel een vermoeiende oefening , gelukkig stond de limonade al klaar.

Wat een leuke training vandaag , bedankt Leroy en Marlon. De kabouters hebben genoten !!!  Volgende week zaterdag om 9.30 uur gaan we gewoon weer verder met trainen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com