JO7-1 word met de week beter

12 september 2020 616x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-1 word met de week beter

Verleden week was de opstart ,en toen deden ze het al knap. Maar de trainers hebben blijkbaar afgelopen week super getraind met de groep. Want het word met de week beter.

Vandaag een verre tocht voor deel 2 van het mini toernooi. We moesten helemaal naar de buren , want FC Dordrecht AM was de gastheer voor deel 2. Maar het zijn echte bikkels ,want de tocht werd gewoon lopend gedaan, gelijk een warming up.

Hadden we verleden week een groot gat met de tegenstanders , dat was in de eerste wedstrijd vandaag al een stuk minder. GSC/ODS won weliswaar , maar het verschil was maar 1 doelpunt , wat was het spannend zeg. Nipt verloren met 8-7 , we waren zo dichtbij.

Toen moesten we tegen de buren ,FC Dordrecht AM was verleden week wel erg sterk , dat zal wel moeilijk worden. Maar he ,kom op boys. We zijn beter dan verleden week , we hebben hard getraind. We gaan het gewoon proberen. En dat was te zien, we speelden zelfs met 3-3 gelijk. Daar is het eerste punt van dit seizoen. De trainers , ouders , opa’s en oma’s stonden vol trots langs de lijn.

Weer hard trainen deze week, en dan gaan we volgende week eens kijken wat er weer gaat gebeuren.

FC Dordrecht AM, bedankt voor de leuke ochtend !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com