JO17-2 blijft koploper in de beker.

9 september 2020 517x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17-2 blijft koploper in de beker.

Nadat de jongens vorige week flink hadden uitgehaald stond vandaag de 2e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Beek Vooruit JO17-3.

De 1e 10 minuten waren duidelijk voor DFC. Daarna ging de storm liggen en kon Beek Vooruit gaan voetballen. Deze ploeg beschikte over een snelle en behendige aanval die onze verdediging flink deden testen. Na 15 minuten kwam DFC op 1-0 nou na wat geklungel bij de gastheren kwam Tishy oog in oog met de keeper en hij faalde niet. 1-0. Na een goede aanval werd Jay neergehaald in de 16, penalty! Helaas werd deze zelf gemist door Jay. Vlak voor de rust kwam Beek Vooruit alsnog op 1-1 wat tevens de ruststand was.

In de 2e helft stond er een totaal ander DFC dan in de 1e helft. Met goed aanvallend voetbal konden we de doelman flink testen. Na een reeks van aanvallen werd de bal goed klaargelegd op de rand 16 waar Tishy de bal beheerst binnen kon schieten. Tishy bracht de stand ook op 3-1, een hattrick voor de goed spelende Tishy! Beek Vooruit kwam nog terug op 3-2 maar, Quincy gooide de wedstrijd op slot door de 4-2 binnen te schieten wat ook de eindstand was.

Volgende week wacht de 3e bekerwedstrijd voor deze ploeg thuis om 10.30 uur tegen Oranje Wit JO17-3. Beide ploegen staan op 6 punten. Het zal een mooi onderling duel worden wie er doorgaat in de beker. Kom onze jongens dus aanmoedigen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com