JO17-1 staat met lege handen

20 september 2020 639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17-1 staat met lege handen

Vandaag de eerste competitie wedstrijd ,madese boys uit.

Na een goede voorbereiding dan eindelijk de eerste wedstrijd, de tegenstander begint erg scherp en we werden het eerste kwartier goed onder druk gezet , het is weer wennen tegen fysieke tegenstanders. Maar we kwamen dan toch op 1-0 voorsprong. Zouhir kreeg geel wat volgens mij niet terecht was, kort daarna weer geel en dat betekent rood. Zwaar bestraft maar dit hoort er ook bij. Madese boys maakte vlak voor rust een mooi doelpunt na een vlot lopende aanval.

Met 10 man begonnen we aan de 2e helft, de tegenstander kwam onverdiend op 2-1 , waar wij daarna de bovenliggende partij waren.  Zelfs met 10 man, hard werken en nog aardige kansen. Maar geen geluk. Zelfs met 10 man 1 op 1 en de tegenstander met 5 verdedigers. Uit een counter maakten zij 3-1.

Rest mij toch te zeggen dat ik trots ben op de 2e helft , hard geknokt tegen een ploeg die steeds meer inzakte , een gelijk spel was verdient geweest. Maar ook dit is voetbal en hopen dat we ook van onze fouten leren, ondanks het verlies toch een trotse trainer.

Doelpunt werd gescoord door Alexandre ,en rest mij te vermelden dat Ensar aardige reddingen heeft verricht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com