JO17-1 nog zoekende naar de winst

29 september 2020 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17-1 nog zoekende naar de winst

Vandaag de 2e wedstrijd tegen Groot Ammers. Van te voren alles goed doorgenomen wat te doen en hoe we moeten voetballen, maar na 45 minuten 1-4 achter.

2e helft donderspeech, maar mocht niet baten . Wat ging er mis ? De afspraken werden niet nagekomen, geen communicatie, geen overleg, geen wil om te winnen ,passing van een meter afstand kwam niet aan, geen werklust. Niets aan de kwaliteiten van Groot Ammers, maar als je zo ballen inlevert win je van niemand. Dit was een schande wat we hebben laten zien , en als sommigen denken dat ze geweldig zijn, dan hebben ze het mis. Ook ik ben hier debet aan en fouten gemaakt , maar we zijn 1 team en als je nou wint of verliest, je doet dit met zijn allen.  En geen verwijt naar ,Piet,  Jan, of Klaas.

Sommigen zeggen dat we te hoog zijn ingedeeld maar ik ben het er niet mee eens, en aan ons om het tegendeel te bewijzen.

Ps , jullie coach zal zijn ploeg altijd blijven steunen in goede en slechte tijden, hier worden we ook sterk van. Van fouten kan je leren !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com