JO10-2 lijd aan tijdelijke surditas.

26 september 2020 324x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-2 lijd aan tijdelijke surditas.

Vandaag een verre reis , naar de buren van RCD. Goed weer , hard getraind deze week , tijd om goed spel op de mat te leggen. Maar de trainer zag de bui al hangen in de kleedkamer…. 

JO10-2 lijd aan plotselinge surditas. U hoeft niet gelijk de encyclopedie te pakken ,de verklaring is simpel,  DOOFHEID!!

Je kan winnen , verliezen , gelijkspelen, het maakt ons niets uit. Als je maar plezier heb ,inzet toont en luister naar de trainers. Maar de inzet was er vandaag niet , en het al vaker gevraagde luisteren al helemaal niet. Op enkele spelers na , die wel 100 % inzet lieten zien. Maar een teamsport is alleen leuk als het hele team meedoet.

We kwamen nog wel op 0-1 door Damien, maar als snel was het 1-1. Het werd zelfs nog erger , 2-1 achter. In de time-out was het tijd voor aan wijzigingen ,maar ja als je niet luistert als de trainer iets zegt. Gelukkig kwamen we nog voor de pauze gelijk door Kevin , ruststand 2-2.

In de rust weer het praatje van de trainer , kom op boys , toon inzet , vecht voor de bal , speel als een team. Maar ja, de oren he……

In de 2e helft kwamen we nog voor door Kevin ,2-3. En we hadden kansen genoeg om verder uit te lopen. Maar als jezelf niet scoort kan je erop wachten , de 3-3.  Joey 2 maakte met een bekeken schot 3-4 van. Maar het werd vanaf dit moment alleen maar slechter. Terecht stonden we 5-4 achter. In letterlijk de laatste seconde , en door de sportiviteit van RCD om de aanval nog af te laten maken ,sleepte we nog een 5-5 uit het vuur door Kevin.

De score is niet belangrijk maar door de  slechte inzet en vooral het slechte luisteren , hou de trainer er een hele nare nasmaak aan over. 

Boys , dit moet echt verbeteren. We zijn een team en moeten het met elkaar doen. Ook het luisteren naar de trainer voor coaching hoort daarbij.

 

 

 


Gesloten voor reacties