JO10-2 lijd aan tijdelijke surditas.

26 september 2020 464x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-2 lijd aan tijdelijke surditas.

Vandaag een verre reis , naar de buren van RCD. Goed weer , hard getraind deze week , tijd om goed spel op de mat te leggen. Maar de trainer zag de bui al hangen in de kleedkamer…. 

JO10-2 lijd aan plotselinge surditas. U hoeft niet gelijk de encyclopedie te pakken ,de verklaring is simpel,  DOOFHEID!!

Je kan winnen , verliezen , gelijkspelen, het maakt ons niets uit. Als je maar plezier heb ,inzet toont en luister naar de trainers. Maar de inzet was er vandaag niet , en het al vaker gevraagde luisteren al helemaal niet. Op enkele spelers na , die wel 100 % inzet lieten zien. Maar een teamsport is alleen leuk als het hele team meedoet.

We kwamen nog wel op 0-1 door Damien, maar als snel was het 1-1. Het werd zelfs nog erger , 2-1 achter. In de time-out was het tijd voor aan wijzigingen ,maar ja als je niet luistert als de trainer iets zegt. Gelukkig kwamen we nog voor de pauze gelijk door Kevin , ruststand 2-2.

In de rust weer het praatje van de trainer , kom op boys , toon inzet , vecht voor de bal , speel als een team. Maar ja, de oren he……

In de 2e helft kwamen we nog voor door Kevin ,2-3. En we hadden kansen genoeg om verder uit te lopen. Maar als jezelf niet scoort kan je erop wachten , de 3-3.  Joey 2 maakte met een bekeken schot 3-4 van. Maar het werd vanaf dit moment alleen maar slechter. Terecht stonden we 5-4 achter. In letterlijk de laatste seconde , en door de sportiviteit van RCD om de aanval nog af te laten maken ,sleepte we nog een 5-5 uit het vuur door Kevin.

De score is niet belangrijk maar door de  slechte inzet en vooral het slechte luisteren , hou de trainer er een hele nare nasmaak aan over. 

Boys , dit moet echt verbeteren. We zijn een team en moeten het met elkaar doen. Ook het luisteren naar de trainer voor coaching hoort daarbij.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com