JO10-1 blijft scoren , zelfs Noah ( keeper ) scoort 2x.

26 september 2020 464x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-1 blijft scoren , zelfs Noah ( keeper ) scoort 2x.
JO10-1 blijft scoren , zelfs Noah ( keeper ) scoort 2x.

Dat de JO10-1 weer wint , is wellicht niet zo vreemd. De ploeg van trainer Raymond traint elke week op het scherpst van de snede , en die arbeid komt er op zaterdag uit in de wedstrijd.

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Oranje Wit. Vanaf het begin liep het lekker ,en de rust werd gehaald met 6-1 voorsprong. Maar dat ene doelpunt , had keeper Noah niet gezegd dat hij vandaag de nul zal houden ?? Dat lukte dus helaas niet , maar dat maakte hij ruimschoots goed in de tweede helft.

Want in die 2e helft bleef DFC de druk op voeren , om de score verder uit te breiden. De uit eindelijke eindstand werd maar liefst 14-1. Klasse.

Maar wat was ook alweer het verhaal van die keeper van DFC ? Balen in de rust vanwege dat tegen doelpunt. Weet je wat dacht Noah…. dan ga ik wel scoren. De bal werd uit de handen geschoten , vloog over iedereen heen zo de lat op aan de onderkant. De keeper van Oranje wit was zo verbaasd , dat de bal via hem zo het doel in ging.  Een box to box goal , wat een prestatie. Mama , heb je dat gezien ? Maar mama moest haar aandacht tussen twee wedstrijden verdelen , want de zus van Noah, Sophie,  speelt tegelijkertijd met de JO11. 

Zo wereld doelpunt en niet gezien, dan doen we het gewoon nog een keer over. Weer vloog de doel over het hele veld het doel in aan de overkant. Een 2e doelpunt van Noah , wat een prestatie. Dat is ,voor zover bekend , bij de JO10 nog nooit gedaan. Noah doet het gewoon hoor!!! Dan is dat tegen doelpunt niet zo belangrijk meer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com