DFC voelt gemis voorhoede.

26 september 2020 804x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC voelt gemis voorhoede.
DFC staat ook na zijn tweede competitie wedstrijd nog met lege handen. Het gemis van de complete voorhoede in de uitwedstrijd bij Nieuwerkerk werd gevoeld. Door verschillende blessures kan trainer Danny Slegers nog steeds zijn gedroomde basis elftal nog niet de wei in sturen.
 
Van Nieuwerkerk is bekend dat het een sterke ploeg heeft. Maar een rode kaart voor Nieuwerkerk na 25 minuten spelen , gaf DFC de moed om te vertrekken met een goed resultaat. Enigszins teleurgesteld werd de kleedkamer opgezocht met een 0-0 stand.
 
Na de rust was het Nieuwerkerk die na een kwartier spelen op voorsprong kwam , 1-0. DFC kon weinig kansen noteren om het net te laten trillen , maar kreeg met een strafschop de uitgelezen kans de stand gelijk te trekken. Dat deze werd gemist is wellicht typerend voor deze wedstrijd. In plaats de gelijkmaker op het scorebord te zetten , was het enige tijd later Nieuwerkerk die de score op 2-0 bracht. En dit was vandaag ook gelijk de genadeklap.
 
Trainer Danny Slegers gaf na afloop aan dat er , zeker door de man meer situatie , wellicht meer in had gezeten vandaag. Maar juist het gemis van je complete voorhoede breekt je vandaag op.
 
Uithuilen en opnieuw beginnen. Deze week gaat de focus op de derby tegen Dubbeldam as zaterdag. Een mooie gelegenheid om de hatelijke nul van de ranglijst af te spelen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com