DFC JO7 vroeg uit de veren

19 september 2020 304x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7 vroeg uit de veren
DFC JO7 vroeg uit de veren

Vandaag vroeg opstaan om te gaan voetballen bij gds/ods op het terrein .om 8.45 de eerste wedstrijd.

Dfc jo7-tegen fc Dordrecht amateurs ,de tegen stander kwam al vroeg op 1 -0 voor, het ging weer gelijk op. Senna ging aan de haal met de bal en scoorde de 1-1 Zo das mooi gelijk spel de tegen partij deed nog een stapje sneller en lette meer op daar kwam de 2-1 en de 3-1 . dfc kom op beetje gas erbij en opletten daar kwam de 3-2 het gaat goed met dfc opletten daar kwam de 4-2 en dfc liet zich beetje afzwakken, waren nog moe van het vroege opstaan maar deden hun best om bij te blijven maar dordt was te sterk het werd 6-2 helaas boys volgen de keer gaan we er weer voor.

De tweede wedstrijd van vandaag gds/ods jo7 tegen dfc jo7. We beginen goed we zijn goed voorbereid , we willen weer gaan scoren het eerste tegen doelpunt valt vroeg, het ging gelijk op.  Alleen dfc wist het doel niet te vinden. Het werd 2-0 voor dfc die eindelijk het doel weet te vinden. Al snel valt de 2-1 en daar kwam de 3-1 zat er weer gelijk in, daar kwam de 3-2, dfc zet wat meer druk en daar kwam gsc/ods weer opgang. Het 6-2 in de slot fase schoot Senna zn kanonschot af op xavi en die maakte het af 6-3. top gespeelt jongens

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com