DFC JO10-2 nog in vakantie stemming.

5 september 2020 493x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO10-2 nog in vakantie stemming.

Eindelijk een nieuw seizoen , helaas konden we het vorige seizoen niet afmaken , we hadden alles gewonnen. Maar dat telt niet meer , we gaan dus opnieuw beginnen.

Maar eerst belangrijk transfer nieuws , we hebben een versterking erbij. Marnix word die seizoen onze nieuwe keeper en daar zijn we blij mee.

Voor we de partij begonnen ,eerst een goed gesprek. Want we hebben altijd de neiging om te slap te beginnen , laten we vanaf nu eens gelijk vanaf de aftrap laten zien wat we kunnen. Maar of de boodschap overkwam ?? Vandaag niet in ieder geval.

Uit tegen Emma , dan weet je dat is lastig. De KNVB had zelfs de bekende scheids Dinky gestuurd , die de wedstrijd voortreffelijk onder controle had. En zelfs de namen van DFC wist en gedurende de wedstrijd complimenten gaf. Zoiets positiefs mag ook zeker vermeld worden.

Vanaf het begin werd Marnix gelijk getest maar gaf geen krimp.Helaas had de verdediging de neiging te veel naar voren te gaan en werden de afspraken vergeten. De goede spits van Emma weet hier wel raad mee ,en we stonden met 2-0 achter. Een kleine peptalk die bekend in de oren moet klinken , ze horen hem nl elke week….. opletten en scherper,kom op !!!  En dat hielp. Kevin scoorde 2 x en we stonden weer gelijk. Een onzichtbaar doelpunt ,iedereen zag hem , behalve de trainer van DFC haha. Die dacht met 2-2 te gaan rusten maar het was toch echt 3-2 voor Emma.

Lekker in het zonnetje , genieten van de rust , hopende op een 2e helft waarin we kunnen terug komen.

Maar Emma kwam sterk uit de rust , DFC liep weer in dezelfde val , teveel naar voren en niet opletten. Het is dat Marnix een goede dag had ,enkele onmogelijke ballen werden gestopt. Anders had de nederlaag veel groter geweest. Kevin wist nog tegen te scoren bij 6-2 , maar dat was het ook wel vandaag. Een 7-3 nederlaag die we aan ons zelf hadden te danken.

Opletten , afspraken nakomen ,scherper , we hebben nog wat werk te doen de komende weken.Maar dat gaat helemaal goed komen.

De JO10-2 bestaat dit jaar uit de spelers : Marnix , Joey1 , Lars, Damien , Oskar , Joey 2 , Kevin , Milan.   

Trainers Rens en Arno .  Hoffotograaf Sabine.

Een valse start , volgende week spelen we thuis en gaan we het gewoon opnieuw proberen.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com