DFC JO10-1 haalt flink uit.

5 september 2020 280x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO10-1 haalt flink uit.

DFC JO10-1 – ASWH JO10-5

Vandaag was het weer zo ver. Na een lange periode van afwezigheid en lang geen competitie meer mogen spelen door alle omstandigheden (corona, en vakantie) is het seizoen 2020-2021 dan toch echt weer van start gegaan.

Zaterdag 05 september moesten we het in de eerste wedstrijd thuis opnemen tegen ASWH. Het team is hier en daar wat gewijzigd. Door het vertrek van Armaan, zijn er twee nieuwe aanwinsten aan de j010-1 toegevoegd. Arda en raphael ( overgekomen van de j08). Helaas was Raphael ziek en kon hij er niet bij zijn vandaag.

Om 09.00 uur was het dan zover en ging de wedstrijd van start. Al vroeg in de wedstrijd opende Ryan de openingstreffer. Onze verdediging met als slot op de deur Kaan, stond als een huis en was voor ASWH geen doorkomen aan. Door goed veldspel en de bal te gunnen aan elkaar konden we de score uitbouwen. Bij rust een riante voorsprong van 6-1.

Na de rust zijn de jongens goed doorgegaan met het vertoonde spel. Onze keeper (Noah) had vandaag niet heel veel te doen, maar heeft toch weer een paar mooie reddingen gemaakt. Arda onze nieuwkomer liet direct zien dat hij er was en prikte er twee in. Gylaino 1, Abdul 4, Ryan 7. Mert en Kaan de sterkhouders achterin hebben de deur dichtgehouden. Al met al een leuke sportieve wedstrijd die door samenspel verdiend is gewonnen door DFC.

Ga zo door jongens en Pieter bedankt voor de je leidersrol mbt tot de wissels.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com