DFC 10 speelt gelijk

9 september 2020 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 10 speelt gelijk

Na de onterechte nederlaag van vorige week tegen Emma 4 stond de 2e bekerwedstrijd op het programma voor deze ploeg tegen Oranje Wit 13.

DFC 10 drukte vanaf minuut 1 zijn stempel op de wedstrijd. Met goed voetbal konden we de doelman een aantal keer testen. Helaas scoorde Oranje Wit 13 de 1-0. Dit was zeker 2 meter buitenspel en onze grensrechter stak zijn vlag in de lucht. Helaas voor ons had de leidsman een andere gedachte hierop en keurde hij de goal goed. Na een ingooi op de helft van DFC gebruikte Youri (krachtpatser) Blaauw zijn lichaam goed waardoor Joey Duijzers vanaf rand 16 beheerst raak kon schieten. 1-1!

Na de rust ging DFC vrolijk door met voetballen en kwam het zelfs op voorsprong. Raymoendo Blok won het kracht duel op het middenveld, hij speelde Matthew Duijzers in en met een steek bal bracht hij Joey Duijzers in stelling die de bal beheerst achter de doelman schoot. We merkte dat de scheidsrechter steeds meer in het nadeel van DFC ging fluiten. De leidsman voerde de raarste beslissingen door. Oranje Wit kwam op gelijk hoogte en jahoor! Weer buitenspel! De scheidsrechter wuifde het weer weg. DFC liet zich niet uit het veld slaan en ging vol voor de overwinning. Helaas kwamen we niet verder dan een bal op de lat. In de 80e minuut besloot de scheidsrechter dat het wel voldoende was en verliet hij het veld. Na navraag gedaan te hebben gedaan gaf de scheidsrechter aan dat hij ermee wilde stoppen. We denken dat zijn eten thuis koud begon te worden. Jammer voor ons want we wisten dat er meer in zat.

Volgende week speelt de ploeg zijn laatste bekerwedstrijd uit bij Wieldrecht 8 om 14.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com