DFC winnaar Ger Hüsen Toernooi.

18 augustus 2020 449x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC winnaar Ger Hüsen Toernooi.
DFC is winnaar geworden van het eigen Ger Hüsen toernooi , door in de finale te winnen van EBOH.
 
Nadat eerder al tweedeklasser De Zwerver werd verslagen , en door de winst van EBOH op Nieuw Lekkerland, kreeg DFC hun gedroomde finale.
 
DFC en EBOH toonden zich gelijkwaardig in het eerste gedeelte van de 1e helft. EBOH startte iets feller maar die storm werd al heel snel door DFC getemd ,en DFC pakte de voorsprong. Een mooie voorzet van Leroy Rubio na 25 minuten werd hard en gericht op het doel gekopt door Arie Pankras. Onhoudbaar. DFC pakte verdiend de voorsprong.
 
Na de pauze was het wederom het zelfde beeld. EBOH gaf heel even gas maar DFC pakte heel snel het initiatief en domineerde de gehele 2e helft. Qua kansen had DFC de voorsprong al moeten verdubbelen ,en zelfs meer dan verdubbelen.
Echter goed keeperswerk van de doelman van EBOH en een vizier dat niet op scherp stond aan DFC zijde ,zorgde dat de spanning tot het einde bleef.
Daniel was zelfs nog nodig om een onverdiende gelijkmaker te voorkomen. Een bal die volgens een ieder ruimschoots de EBOH doellijn passeerden , werd niet opgemerkt door de scheids en zijn assistent. Gelukkig zat het venijn blijkbaar in de staart, zodat Dylan Stiegelis alsnog de 2-0 kon binnen werken.
 
De winst had groter kunnen en moeten zijn , maar achteraf was de vreugde over de winst van het eigen toernooi er niet minder om.
 
Het toernooi was deze editie voor het eerst vernoemd naar Ger Hüsen ,en DFC zorgde er in stijl voor dat deze 1e editie terecht werd gewonnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com