DFC speelt gelijk tegen ZBC, 1-1

8 augustus 2020 563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt gelijk tegen ZBC, 1-1

DFC beëindigd 1e trainings week met een gelijkspel tegen ZBC.

DFC is afgelopen week gestart met de voorbereidingen voor de competitie. Ondanks de warmte werd er hard getraind en aangetoond dat het met de inzet wel goed zit. De vele nieuwe gezichten op het veld toonde tevens aan dat de selectie niet alleen kwantitatief maar ook zeker kwalitatief sterk is gegroeid.

De ontmoeting vandaag op eigen veld tegen ZBC was gelijktijdig een mini reünie. Trainer Robert Mohan is in het verleden trainer geweest aan de Reeweg Oost. De broers Gio en Kenneth Klaverweide hebben hun jeugd periode in het roodwitte tenue doorgebracht, en de vandaag niet fitte Robin Matena heeft ook zowel in de jeugd als in de senioren vele stappen op ons veld gezet.

Het 1e kwartier van de partij was voor de bezoekers, waarna DFC in het restant van de 1e helft gelijkwaardig werd aan ZBC. De 2e helft was DFC de ploeg met het betere veldspel. 5 minuten voor tijd was de 1-0 door Donovan Carolus zeker verdiend. Helaas viel 1 minuut later de 1-1, een doelpunt gemaakt door oud prof Rui Monteiro.

Trainer Danny Slegers benutte vandaag 21 spelers.

Dinsdag word er weer getraind om toe te werken naar het Ger Hüsen Toernooi later deze week.
Donderdag en zaterdag zal dit toernooi op ons eigen veld worden afgewerkt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com