DFC JO17-2 loopt over Dubbeldam JO17-2 heen.

31 augustus 2020 532x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO17-2 loopt over Dubbeldam JO17-2 heen.

Na een lange voorbereiding en vele oefenwedstrijden waaronder tegen Hoofdklassers stond vandaag de 1e officiële (beker)wedstrijd van het seizoen gepland tegen Dubbeldam JO17-2.

DFC begon voortvarend aan de wedstrijd. Na een knallende schot die uiteen spatte op de lat stond Sameer op de juiste plek die de bal in 1x vanuit de lucht op zijn slof raakte en de bal beheerst het doel in schoot. De mannen ruikte dat er nog meer te halen viel. Met héél goed voetbal stond het na 10 minuten namelijk al 0-3! DFC voetbalde vrij en dit was te merken. Er werd continu naar voren gevoetbald en de vrije man werd makkelijk gevonden. Met de rust stonden wij al 0-10 voor. (Nog even iets opmerkelijks, Joey Strijbos stond achter de bal voor een penalty. Helaas miste hij deze, maar de rebound schoot hij goed binnen).

In de rust werd er nog eens nadrukkelijk benoemd dat we alsnog moesten waken op de counter van de tegenstander en dat we niet egoïstisch moesten worden.

De 2e helft begon en het duurde even voordat er weer een doelpunt kwam. Stefan de Visser kon vanuit de 2e lijn gemakkelijk afdrukken. Uiteindelijk scoorde DFC nog 8 keer. Dubbeldam scoorde ook nog 2x. Dit kwam omdat de omschakeling kort gezegd dramatisch was. Tishy scoorde uiteindelijk ook nog een penalty. Wat de eindstand op 2-19 bracht in voordeel van DFC. De trainers waren blij met het vertoonde spel en het rendement van de ploeg. Aankomende week wordt er weer keihard getraind. As zaterdag komt Beek Vooruit JO17-3 op bezoek. Op ons eigen sportcomplex wordt er om 10.30 uur afgetrapt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com