DFC 10 lijdt onterechte nederlaag tegen Emma 4

31 augustus 2020 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 10 lijdt onterechte nederlaag tegen Emma 4

Na weken van trainen en oefenwedstrijden stond de 1e officiële wedstrijd ooit voor deze ploeg op het programma. De supporters hadden een mooie en leuke sfeeractie met vuurwerk. Deze actie gaven onze jongens kracht.

Binnen 1 minuut stonden wij al met 1-0 voor door Dyron die de bal heerlijk binnen werkte. Dit gaf ons kracht. Na een mooie actie en voorzet van Dyron kopte Timo Kroon de 2-0 binnen via de paal. (Leuk weetje; Timo Kroon is jarenlang keeper geweest en stond vorig jaar nog als 1e keeper onder de lat bij GSC/ODS 1!). Helaas werd de wedstrijd steeds fysieker en harder van beide kanten. Nadat wij met 9 man kwamen te staan scoorde Emma binnen het kwartier 5x en gingen we met een 2-5 achterstand rusten. In de rust aangegeven dat er in de kelderklasse van het voetbal alles kon gebeuren begonnen met volle moed aan de 2e helft.

En ook nu weer hadden onze supporters een geweldige sfeeractie met vuurwerk! We kwamen met goed voetbal nog tot 4-5. Helaas voor ons scoorde de behendige en goed spelende spits van Emma ook nog een keer wat de eindstand van de wedstrijd op 4-6 bracht. Ik wil nog 1 dingetje graag kwijt. Wij vinden het jammer als team dat sommige mensen een bepaald beeld van ons hebben gekregen in de wedstrijd. Als deze mensen de gehele wedstrijd gezien hadden, hadden zij er anders over gepraat.

Volgende week speelt deze ploeg om 13.00 uur een uitwedstrijd bij Oranje Wit 13. Wij nodigen deze mensen graag uit om de gehele wedstrijd te bekijken

DFC 10 film 1

DFC 10 film 2

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com