Jo10 en Jo9 , de laatste training

11 juni 2020 577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo10 en Jo9 , de laatste training
Jo10 en Jo9 , de laatste training

Vandaag de laatste training van het seizoen voor de Jo 10 en Jo9. Een vreemd seizoen omdat we abrupt moesten stoppen met trainen ,maar gelukkig hebben we nog een paar weken met elkaar kunnen voetballen.

De afsluiting vandaag was een gezamenlijke partij , waar de trainers ook mee deden. Trainer Raymond liet nog wat van zijn oude kunsten zien , Trainer Albert was een schietschijf in het doel , en trainer Arno had een enorm schot in gedachten… helaas schoot hij een eekhoorn uit de boom ipv op doel te schieten.

Na afloop was er natuurlijk nog chips en wat te drinken , op naar de zomerstop en we zien elkaar weer in het nieuwe seizoen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com