DFC 8 zoekt nieuwe keeper.

18 mei 2020 629x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 8 zoekt nieuwe keeper.

DFC 8 is op zoek naar een nieuwe keeper. Wil jij graag 4 x per week trainen , ben je altijd 2 uur voor de wedstrijd aanwezig voor de bespreking , zijn prestaties jouw grootste drijfveer ….. dan zoeken wij jou NIET !!

Wat zoeken we dan wel ? Een nieuwe vaste keeper voor een leuk vrienden team. Tijdens de wedstrijd zijn we zeker serieus , maar onze beste prestaties leveren wij in de 3e helft. Daar zijn we al jaren kampioen. We spelen in de 5e klasse , maar dat is omdat we niet lager kunnen spelen haha.

Heb jij zin om in een hecht vriendenteam te komen spelen , waar gezelligheid voorop staat maar waar we ook ons best doen op het veld, dan ligt het contract klaar om getekend te worden.

Bij interesse kan je bellen met Thomas van Eck , 06-40217308.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com