corona update jeugd trainingen

25 april 2020 569x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor corona update jeugd trainingen
corona update jeugd trainingen

Nav de persconferentie afgelopen week van de regering , en de berichtgeving dat er mogelijk weer getraind kan gaan worden door de jeugd ,is DFC zich ook aan het voorbereiden voor deze stap.

Op dit moment is de TC jeugd en het jeugdbestuur , druk bezig zich voor te bereiden. We zitten in de fase dat we in overleg met de gemeente gaan , voor goedkeuring van ons corona protocol. De gemeente moet deze toetsen of die aan de eisen voldoet, voordat we weer mogen starten met trainen. Zodra we goedkeuring krijgen van de gemeente , zullen we snel duidelijkheid verschaffen wanneer de trainingen weer beginnen.

Hou er wel rekening mee dat we dit als club niet alleen kunnen , we hebben de hulp van de ouders ook nodig. Er zijn een boel spelregels voor nodig , waarin we rekenen op de medewerking van u. Trainen nieuwe stijl is iets waar we voorlopig rekening mee moeten houden.

Deze spelregels zullen we op korte termijn kenbaar maken.

We houden U op de hoogte, en tot die tijd, stay safe !!!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com