Bericht van de trainer

15 april 2020 557x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bericht van de trainer

Hallo allemaal,

 
Hier even een bericht van de trainer van het eerste.
Wat is het toch jammer allemaal dat we niet bij de club kunnen komen, onze trainingen niet kunnen bijwonen en onze wedstrijden niet kunnen spelen. We waren met 1 aan een goede reeks bezig met 4 overwinningen in de laatste 5 wedstrijden. Het tweede raakte langzaam weer compleet en er was goede hoop op directe handhaving en ook de lagere elftallen tikten aardig aan de weg. De jeugd deed het ook super en met enkele winterkampioenen toch nog een mooi half seizoen gedraaid en ook in de tweede helft zijn er vele elftallen weer goed begonnen  maar toen kwam de Corona en dan zijn er ineens hele andere dingen belangrijk dan het spelletje want ja echt het is en blijft een spelletje. 
 
Er kwamen berichten dat enkele leden van onze technische staf het virus onder de leden hadden en er zelfs een naaste van een van onze bestuursleden is overleden aan het virus. Er zijn nogal wat ouderen bij DFC die hopelijk goed luisteren en allemaal binnen blijven in deze nare en rare periode. Ik ken niet iedereen maar het probleem is zo groot inmiddels dat we er allemaal mee te maken hebben of nog gaan krijgen. Op gezondheidsgebied maar ook op sociaal en economisch gebied gaan nog de nodige klappen vallen. Probeer elkaar te helpen waar dat kan, wees zuinig op elkaar en volg zo goed als mogelijk de richtlijnen.
 
Maar zoals altijd komt er na regen zonneschijn en dat zal ook nu weer het geval zijn, alleen wanneer dat weet helaas nog niemand. Maar mocht de zon weer gaan schijnen laten we er dan voor zorgen dat we ook weer massaal naar DFC gaan. De club heeft dat heel erg hard nodig om er snel weer wat boven op te komen want vergis je niet wat een impact dit heeft voor iedere club in Nederland die afhankelijk is van de kantine-inkomsten.
 
En verder wil ik u vragen of er in uw omgeving nog mensen zijn die het heel moeilijk hebben en wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Geef dit door via de mail op onze website of via mij op ds@riwal.com
 
Ik ben nog op zoek naar wat mensen die willen helpen om wat beschikbaar te stellen voor deze mensen. Denk aan een boodschappenpakket, een bos bloemen of wat dan ook waarmee we sommige mensen echt kunnen helpen. Uiteraard mag het ook met een geldbedrag waarvan we dan mooie en nuttige dingen kunnen kopen. Dit komt geheel ten goede van de DFC ‘ers en hun naasten. Uiteraard gaan we ook proberen dit via onze sponsoren aan te schaffen om ook hen te helpen maar vergeef me alvast want dat zal niet altijd gaan lukken. Mocht er na de crisis nog wat over zijn, gaat dat in zijn geheel naar de club, waardoor we ook die weer helpen. Al met al een win,win,win,win situatie! Sponsoring van geld of natura kan ook per mail aan mij of via de website worden aangegeven en dan regelen we dat onderling verder.
 
Eerste boodschappenpakket t.w.v. €50 zal ik zelf sponsoren !!
 
Het gaat jullie allemaal goed en hopelijk blijft iedereen gezond. Ik zie jullie hopelijk heel snel weer in de kantine of op ons sportpark langs de lijn.
 
Danny Slegers 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com