Informatie over het verbod van het gebruik gemeentelijke sportvelden

25 maart 2020 560x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Informatie over het verbod van het gebruik gemeentelijke sportvelden

In de landelijk geldende noodverordening staat in artikel 2.2 lid b dat zowel sportkantines als sportvelden gesloten dienen te zijn, bovendien is het niet toegestaan in groepsverband samen te zijn met meer dan 3 personen.

Hoewel alle verenigingen direct hun verantwoordelijkheid hebben genomen, kantines hebben gesloten en hun leden hebben geïnformeerd over het tijdelijk staken van activiteiten, blijkt dat er nog altijd veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de gemeentelijke sportvelden. Inmiddels hebben we helaas ook moeten constateren dat hekken – welke door medewerkers van de afdeling Sportaccommodaties zijn afgesloten teneinde de maatregelen uit de noodverordening te kunnen waarborgen – door derden worden geopend om toegang te krijgen tot de sportvelden.

Hierbij wil ik u dan ook het verzoek doen om uw leden te informeren over het verbod van het gebruik van de sportvelden en hen op het hart te drukken eventuele in bezit zijnde sleutels van omliggende hekwerken niet te gebruiken om zichzelf of anderen toegang tot de velden te verschaffen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com