DFC JO9-2 heeft slechts 8 minuten nodig om buit binnen te halen.

7 maart 2020 690x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 heeft slechts 8 minuten nodig om buit binnen te halen.
DFC JO9-2 heeft slechts 8 minuten nodig om buit binnen te halen.

Vandaag de altijd lastige uit wedstrijd bij ASWH. In een gewijzigde opstelling , want keeper Joey was ziek , maar gelukkig kon Noah vandaag de jo9-2 te hulp schieten.

Of het kwam omdat we een tijdje niet gespeeld hadden , het zonnetje lekker scheen , of iets anders…. we lieten niet ons beste spel zien vandaag.  En dat was onnodig. De scherpte ontbrak , er werd niet goed geluisterd , waren niet geconcentreerd. Maar toch de volle buit want we waren wel beter , alleen was dat soms niet goed te zien haha.

In de eerste 10 minuten scoorde Kevin al snel de 0-1. Daarna een dot van een kans. Een mooie en hele verre uittrap van Noah zette Kevin helemaal vrij voor de goal , echter deze bal is tot op heden nog niet terug gevonden in de ruimte. Was een mooie assist van Noah.  Even niet opletten en de bal ligt zomaar in de ons doel 1-1 .Toch was de 2-1 weer voor Kevin. Na de time out , waarin het duidelijk werd gezegd door de coach , dat ze moesten blijven opletten , kwamen we niet scherp terug op het veld en voor de rust was het 2-2.

In de rust kregen de boys te horen dat ze niet het niveau haalden wat ze kunnen en dat is zo zonde. Kom op jongens, winst of verlies maak de trainer niet uit maar laat wel zien wat je kan. 

Na de rust eigenlijk weer hetzelfde beeld. We kwamen dan wel op 2-3 door Kevin , maar het was nog niet goed. Wellicht dat de laatste time out nu wel kon helpen. Het lijkt er wel op , want in de laatste 10 minuten van de wedstrijd werd er eindelijk goed gevoetbald. Er werden nog wel heel veel kansen gemist, waarbij Richard dus echt dacht dat het goal werd verplaatst toen Kevin naast schoot haha , maar de zege werd veilig gesteld. Kevin met de 2-4 , Joey met een uitgekiend ( lucky ) schot de 2-5 en de afsluiter was voor Kevin . 2-6 winst.

Maar wat maakte we het ons zelf lastig door te veel te missen en soms niet opletten. Maar he , in 2020 is er nog geen ene wedstrijd verloren !! Nog steeds de volle buit en ongeslagen. Als je mindere wedstrijden dan ook nog ruim wint, dan gaat het wel lekker hoor. Volgende week weer een thuis partij.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com