DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst

7 maart 2020 990x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst

DFC moest voor de carnaval onderbreking nog een nederlaag slikken nadat er een goede reeks was neergezet , dus de ploeg van trainer Danny Slegers was er op gebrand de winst te pakken vandaag. Dat moest gebeuren in een thuis wedstrijd tegen Dilettant.

DFC begon scherp aan de wedstrijd en al na 8 minuten spelen wist Matthijs het net te vinden om de thuisploeg op de 1-0 te zetten. De rest van het gedeelte voor de rust werd er niet gescoord , maar DFC controleerde de wedstrijd vakkundig. De voorsprong in de rust was dus zeker wel verdiend. 

Een scherp uit de kleedkamer gekomen DFC zorgde al na 30 seconde in de 2e helft voor de 2-0. Het was wederom Matthijs die wist te scoren. Dilettant wist halverwege de 2e helft de spanning terug te brengen door de 2-1 te noteren. Na een lange afwezigheid vanwege een blessure ,maakte Leroy zijn entree op het veld. De scherpte is hij nog niet kwijt , want 10 minuten voor tijd besliste Leroy het duel door de 3-1 binnen te jagen.

” lekkere punten hoor ” , de technische staf was in zijn nopjes met deze drie punter. Dilettant toonde zich een goede tegenstander ,die wellicht te laag staat op de ranglijst met zo ploeg. De winst zorgde er tevens voor dat DFC voor het eerst dit seizoen in het linkerrijtje staat. Door deze verdiende overwinning neemt DFC voorzichtig afstand van de onderste ploegen , maar we rekenen ons zeker nog niet rijk. We moeten scherp en gefocust blijven.

Met zijn 2 doelpunten , ging de titel Man of the Match naar Matthijs Jongeneel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com