JO9-2 schroeft doelsaldo op en heeft weer een cleansheet, 8-0 winst

16 februari 2020 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 schroeft doelsaldo op en heeft weer een cleansheet, 8-0 winst

Vandaag de 3e wedstrijd na de winterstop ,we zijn nog steeds ongeslagen. Die trend hebben we vandaag doorgezet. 8-0 winst op Pelikaan.

We hadden vandaag geen wissels , dus de 6 spelers moesten vol gas geven. Het strijdplan was om gelijk goed uit de startblokken te komen , maar dat plan lukte maar gedeeltelijk. Weliswaar scoorden we veel, maar er werd ongeconcentreerd gespeeld. En dat is zo jammer , want we kunnen zo goed en leuk voetballen, maar dat moeten we dan wel laten zien. Voor de rust scoorde Kevin 2 x , en een keihard schot van Lars ( in feite een zacht rolletje die hij verkeerd raakte haha ) zorgde voor de 3-0 voorsprong.

In de rust toch maar verteld dat er een boel opa’s en oma’s staan te kijken , dus laten we eens zien wat we kunnen boys , kom op.

De 2e helft speelden we idd wat beter en we kwamen geen moment in gevaar. Kevin wist er nog 4 in te schieten , waarvan 1 mooie assist van joey2. Het mooiste doelpunt kwam van Lars. Het was niet zozeer het doelpunt , maar meer het samenspel wat het zo mooi maakte. Zo moeten we vaker voetballen. 

Joey hield zijn doel schoon met een cleansheet maar moest helaas in de strafschoppen 1 doelpunt afstaan , Damien en Lars waren weer goed samen achterin en schoven goed door , Oskar overziet het spel en geeft de passes , Joey2 loopt overal en is vaak voor de doel te vinden , en kevin scoort elke week wel.

Een mooie en terecht 8-0 winst , voor de 3e keer achter elkaar gewonnen. 

29 feb nodigen we jullie uit om te komen kijken , thuis om 9.15 uur. Dan gaan we kijken of we nog een ronde verder kunnen komen in de beker competitie. Kom ons aanmoedigen !!!! 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com