JO9-2 schroeft doelsaldo op en heeft weer een cleansheet, 8-0 winst

16 februari 2020 358x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 schroeft doelsaldo op en heeft weer een cleansheet, 8-0 winst

Vandaag de 3e wedstrijd na de winterstop ,we zijn nog steeds ongeslagen. Die trend hebben we vandaag doorgezet. 8-0 winst op Pelikaan.

We hadden vandaag geen wissels , dus de 6 spelers moesten vol gas geven. Het strijdplan was om gelijk goed uit de startblokken te komen , maar dat plan lukte maar gedeeltelijk. Weliswaar scoorden we veel, maar er werd ongeconcentreerd gespeeld. En dat is zo jammer , want we kunnen zo goed en leuk voetballen, maar dat moeten we dan wel laten zien. Voor de rust scoorde Kevin 2 x , en een keihard schot van Lars ( in feite een zacht rolletje die hij verkeerd raakte haha ) zorgde voor de 3-0 voorsprong.

In de rust toch maar verteld dat er een boel opa’s en oma’s staan te kijken , dus laten we eens zien wat we kunnen boys , kom op.

De 2e helft speelden we idd wat beter en we kwamen geen moment in gevaar. Kevin wist er nog 4 in te schieten , waarvan 1 mooie assist van joey2. Het mooiste doelpunt kwam van Lars. Het was niet zozeer het doelpunt , maar meer het samenspel wat het zo mooi maakte. Zo moeten we vaker voetballen. 

Joey hield zijn doel schoon met een cleansheet maar moest helaas in de strafschoppen 1 doelpunt afstaan , Damien en Lars waren weer goed samen achterin en schoven goed door , Oskar overziet het spel en geeft de passes , Joey2 loopt overal en is vaak voor de doel te vinden , en kevin scoort elke week wel.

Een mooie en terecht 8-0 winst , voor de 3e keer achter elkaar gewonnen. 

29 feb nodigen we jullie uit om te komen kijken , thuis om 9.15 uur. Dan gaan we kijken of we nog een ronde verder kunnen komen in de beker competitie. Kom ons aanmoedigen !!!! 

 


Gesloten voor reacties