JO9-2 laat het net 14 x trillen.

8 februari 2020 744x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 laat het net 14 x trillen.
JO9-2 laat het net 14 x trillen.

Vandaag voor de wedstrijd eerst een nieuwe teamfoto , dus we zagen er netjes uit voor de wedstrijd. Gelukkig maar , want de tegenstander van vandaag , Nieuw Lekkerland , had maar liefst 5 meiden in het team.

De wedstrijd zelf , we hadden afgesproken geconcentreerd te blijven met elkaar. En op een paar momenten na is dat goed gelukt. Maar dat was wel moeilijk , zeker omdat de tegenstander wat minder was. Tot het eind blijven strijden. Vanaf het begin was al snel duidelijk dat DFC veel sterker was en de ballen vlogen er snel in. Kevin had het vandaag naar zijn zin , maar gaf na afloop ook zelf aan dat hij soms wat meer moet overspelen haha. Het stond in de 1e helft al snel 7-0 voor. 2 x doelpunten van Joey2 en 5 x een doelpunt van Kevin. Een van die momenten van niet opletten zorgde voor de 7-1 voor rust. Twee doelpunten mogen wel wat worden uitgelicht. Joey 2 scoorde mooi nadat Lars goed het overzicht hield en de bal goed overspeelde. Het andere mooie moment een bal van Kevin , die vanaf de middellijn scoorde.

De 2e helft hetzelfde spelbeeld , DFC verdeelde de doelpunten mooi over de 2 helften. Wederom 7 keer een doelpunten. 5 x Kevin, 1 x Lars en 1 x Oskar die goed doorjaagde en niet opgaf. Een eindscore van 14-1. Daar mag je mee thuiskomen hoor.

Joey kreeg in het doel weinig te doen , maar was scherp bij de penalties met enkele mooie reddingen. Lars en Damien hielden de boel goed dicht en zorgde voor een snelle spelhervatting. Milan ,Oskar en Joey 2 waren ijzersterk op het middenveld en konden Kevin goed bedienen, die op zijn beurt voor de eerste keer 10 x winst te scoren in een wedstrijd. 

Nog steeds de volle winst in 2020 ,het gaat lekker boys.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com