JO9-2 komt goed uit de winterstop , 4-7 winst

1 februari 2020 635x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 komt goed uit de winterstop , 4-7 winst
JO9-2 komt goed uit de winterstop , 4-7 winst

Eindelijk , we mochten weer een wedstrijd spelen , dat was een tijd geleden. De afgelopen weken hadden we hard getraind , dus we waren er klaar voor. De oren werden letterlijk gecontroleerd voor de wedstrijd , want dat is wel eens het probleem.

We hadden een gast speelster , Ahlam , want er was een zieke en keeper Joey was niet helemaal fit. Hij wou het nog proberen , maar in de warming up  werd al duidelijk dat het niet ging. Milan werd snel in het keepers shirt gehesen en de handschoenen verhuisden naar zijn handen. Vanaf het begin waren we eigenlijk al sterker maar we vergaten ons te belonen. En in plaats van op voorsprong stonden we 2-0 achter. Time out want dit moesten we even recht gaan zetten als trainers. Luisteren boys , dan komt het goed. Gelukkig kwam al snel de 2-1 van Kevin en ook de 2-2 was van zijn voeten. Op slag van rust slalomde Ahlam door heel de verdediging maar schoot helaas net naast , dit had een doelpunt verdiend. 

De rust werd even gebruikt om duidelijk te maken dat we rustig moeten zijn en geconcentreerd ,dan komt het echt wel goed. Ahlam kreeg een extra knuffel , je ga echt wel scoren vandaag !!

Damien schoot al snel de bal naar voren en verraste iedereen , inclusief zichzelf , doordat de bal er in rolde en de 2-3 voorsprong was een feit.Nu doorgaan DFC kom op . Ahlam kreeg haar kans en wist nu wel te scoren, 2-4 , en dat verdiende ze dubbel en dwars. Joey met een bekeken schot ( 2-5 ) en Kevin of Joey met de 2-6.Hier was wat onduidelijkheid over door een scheidsrechterlijke dwaling ,dus we zetten het doelpunt gewoon op allebei hun naam. Maar daar was het bekende moment weer , de wekelijkse WE LETTEN WEER EVEN NIET OP !!!   Opeens was het 4-6. De trainers moesten heel even boos worden om er voor te zorgen dat we het niet weg gingen geven. Kevin haalde de spanning weg door 4-7 te maken , naar een goede actie van Lars.

Milan was vandaag onverwachts de keeper maar toonde aan een goede stand in te zijn voor Joey , die er volgende week weer bij is ,want vanaf de kant kijken is niet gezellig.  Ahlam, bedankt dat je zo snel kon komen helpen , en een mooi doelpunt.

Op naar volgende week, het begin was in ieder geval goed vandaag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com