JO8 weet het net te vinden , 2-9 winst

1 februari 2020 819x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8 weet het net te vinden , 2-9 winst
JO8 weet het net te vinden , 2-9 winst

Woudrichem jo8-1 tegen DFC JO8-1

Zo we beginnen aan het tweede seizoen helft , de winterstop is voorbij en de voetballers staan te springen om te beginnen.  Daar is het fluit signaal dfc trapt af .

Na beetje aftasten van elkaars vaardigheden werd er weer een mooi voorzet gegeven van Ibrahim naar hiwa ,hij neemt hem aan en scoort 0-1. Na 7 minuten we gaan vrolijk verder woudrichem laat het er niet bij zitten en gaat wat meer druk spelen na 14 min komt de 1-1.  kom op dfc we gaan gas geven en opletten. Na paar keer de bal tegen gehouden te zijn door de keepers kwam in de 18 min het verlosende schot van Ibrahim 1-2 .Nog 2min heen en weer spelen is het pauze effe bij komen

Dan gaan we voor de tweede de helft , woudrichem neemt de aftrap de bal haalt de tweede speler niet  , hiwa zit er tussen daar kwam het schot en scoort 1-3 voor dfc. Toppertjes,  de boys van dfc woudrichem zat een beetje te rotzooien daar de 4 en de 5 en de 6 doel punt gemaakt door Ibrahim Arda en Ibrahim.  De spelers van woudrichem werden aangesproken door de trainer dat ze beter op moesten letten dat had geholpen na 30min kwam er weer een doel punt van woudrichem. Marnix kon er net niet bij jammer . DFC liet zit niet kennen en scoorde nog 3 keer  binnen 10min spelen de coach riep nog dfc we gaan voor de 10 maar mocht niet meer baten !!

DFC jo8 – wint met 2-9 .de coach is trots op julie goed gespeeld DFC jo8-1 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com