DFC blijft winnen in 2020

8 februari 2020 447x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC blijft winnen in 2020
DFC blijft winnen in 2020

DFC heeft vandaag zijn ongeslagen status in 2020 wederom met goed resultaat verlengd. De 3e wedstrijd op rij was weer een driepunter voor de ploeg van Danny Slegers. De 1-0 winst was tevens een revanche voor de eerdere nederlaag dit seizoen bij Grootte Lindt.

DFC begon de wedstrijd fel en toonde inzet, dezelfde inzet die de afgelopen weken zo succesvol was om de positie op de ranglijst rooskleuriger te maken. Op een zwaar veld was het DFC die meer inzet toonde en als een team liet zien dat we in eigen huis de baas willen zijn. De 1e helft was de stand nog 0-0.

Het spelbeeld was in deel 2 niet anders. Inzet, werklust, team spirit. Een knappe solo van Humprey veranderde het score bord naar 1-0. Groote lindt kreeg ook zijn momenten maar een uitblinkende doelman Daniel hield in de slotfase zijn doel schoon. En dat was genoeg om de 1-0 winst binnen te halen en weer 3 punten toe te voegen aan het geheel. Door de sterke reeks na de winterstop kruipt DFC richting de middenmoot en kan het voorlopig even met een gerust hart naar beneden kijken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com