DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst

1 februari 2020 918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst

Na de mooie overwinning van verleden week , kwam vandaag ’s Gravendeel op bezoek. In de eerdere ontmoeting dit seizoen had DFC na afloop een nare nasmaak , want een onterechte nederlaag was het resultaat ,tijd om nu orde op zaken te stellen.

DFC is bezig met een goede reeks , de sfeer in de groep is goed , dat is ook te merken aan het aantal spelers die al hebben toegezegd het nieuwe seizoen te blijven. En dat team gevoel werd vandaag mee genomen het veld op. Wederom een sterk spelend DFC , die vanaf het begin het signaal af gaf dat de punten aan de Reeweg Oost gingen blijven.  Strijd en goed spel zorgde voor een overwicht op het veld in de 1e helft. Verdedigend stond het als een huis , en Wesley Loos is weer terug op zijn oude niveau. De regisseur drukt duidelijk zijn stempel op het spel en zorgt met zijn coaching voor de rust. Beide teams kregen enige kansen , maar opslag van rust profiteerde Humprey van een bal die bleef hangen in de wind.Met een weergaloos schot verraste hij de keeper volledig en de bal draaide subliem het doel in , een 1-0 rust stand was volledig terecht.

Koud in het veld voor de 2e helft , schatte Matthijs een bal goed in en wist hier wel raad mee. De 2-0 mocht genoteerd worden en dat is echt de verdiensten van de rood witte ploeg. ’s Gravendeel kwam niet in hun spel door een goede veld bezetting , maar een kwartier voor tijd viel toch plots de 2-1 binnen. ’s Gravendeel geloofde er weer in en DFC werd onrustig. Deze fase van de wedstrijd was zeker voor de bezoekers , maar de zege kwam niet meer in gevaar. Een laatste kans voor de tegenpartij ging voor DFC gelukkig de mist in.

Een mooie en verdiende 2-1 overwinning en nog steeds ongeslagen in 2020.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com