DFC boekt verdiende overwinning

25 januari 2020 990x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC boekt verdiende overwinning

De 1e competitie wedstrijd van 2020 was gelijk een succes voor de ploeg van trainer Danny Slegers, die in de winterstop zijn contract verlengde bij DFC.

Uit bij VVOR werd terecht met 1-3 gewonnen. VVOR stond in punten ruim voor op DFC, maar daar was op het veld niets van te merken, en dat was volledig de verdienste van DFC. Volgens de begeleiding was dit waarschijnlijk de beste wedstrijd van dit seizoen die DFC op de groene mat wist neer te leggen.

De eerste 20 minuten dicteerde DFC de wedstrijd, maar moest een bittere pil slikken toen Colin uitviel met een blessure. Hierdoor was de organisatie even verdwenen en VVOR profiteerde hiervan door de 1-0 te maken. In de rust moesten de punten op de i gezet worden, en dat lukte heel goed.

DFC was de heerser in de tweede helft en bracht dat overwicht ook ten uiting in de score. De 1-1 werd gescoord door Matthijs. Vanaf dat moment werd gezocht naar de overwinning. Humprey was de man die DFC de voorsprong bracht door de 1-2 binnen te werken. De kers op de taart was de 1-3 door de ingevallen John. De voorsprong kwam nimmer in gevaar en na 90 minuten stapte DFC met de 3 punten van het veld.

Een goede start van de 2e gedeelte van het seizoen. Goed spel, 3 punten en dominant voetbal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com