Ouders jo12 tegen Kinderen jo12

17 december 2019 662x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ouders jo12 tegen Kinderen jo12
Ouders jo12 tegen Kinderen jo12

Vol enthousiasme gaat iedereen van start. Het druilerige weer mag de pret niet drukken.De kinderen hebben er iets  meer. Zullen ze de ouders overlopen ?

Het begin is spannend en gaat over en weer. Daar is de opening goal 1-0. De kids laten het er niet bij zitten en de 1-1 volgt. Het gaat een tijd over en weer , er vallen over en weer mooie doelpunten en met de rust is het 7- 4.

De natte koppies worden bij elkaar gestoken en er wordt een nieuwe tactiek besproken.  Gaat het werken…….De regen blijft vallen en het fluitsignaal voor de 2e fluit klinkt.

Vol goede moed beginnen ze allebei aan de tweede helft. Mooie reddingen van Sabrina en de ouders nemen afstand. Het staat  7-11 als Erik het seintje geeft voor de winnende goal. Beide teams worden nog fanatieker. En dan gebeurt het …..de ouders lijken te scoren maar er is twijfel , zit hij of niet…….de VAR beslist van niet. De kinderen krijgen weer hoop zal het ze dan toch lukken….Maar helaas daar is het verlossende schot, de ouders scoren en winnen!!.

Het was een leuke sportieve wedstrijd waarin het weer de pret  zeker niet kon drukken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com