Leden vergadering 2 dec, mededelingen

2 december 2019 542x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leden vergadering 2 dec, mededelingen
Leden vergadering 2 dec, mededelingen

Op de ( slecht bezette ) leden vergadering van 2 dec , werd als eerste stil gestaan bij het overlijden van Dhr Hoogmoed , lid van onze tafeltennis afdeling.

Na het vastleggen van de notulen van 24 juni , werden de volgende mededelingen gedaan door het bestuur:

* Het kledingsponsor contract met Kelme is met 3 jaar verlengd, het bestuur is hier bijzonder verheugd over.
* Het DFC toernooi in augustus zal vanaf de komende editie verder gaan als het Ger Hüsen Toernooi , de familie is zeer vereerd dat het toernooi naar       Ger Hüsen vernoemd gaat worden.
* De nieuwe TC senioren zal gaan bestaan uit Arie Delmotte , Ivo Jansen , Johan Mol en Ronald van Pelt.
* Bekeken gaat worden of de accommodatie energie zuiniger kan worden ,bv met zonnepanelen.
* De jeugd groeit niet alleen kwantitatief ,maar ook zeker kwalitatief.

Het jaarverslag van de penningmeester werd voorgelezen door waarnemer Ad Heijsman , bij afwezigheid van Martin van Eijk zelf. Martin heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als penningmeester. Hij heeft deze functie maar liefst 13 jaar volbracht. Het bestuur vroeg de aanwezige leden om Martin van Eijk voor al zijn verdiensten die hij voor zijn DFC heeft gedaan, te benoemen als Lid van Verdiensten. De leden waren het hier unaniem mee eens.Het bestuur zal binnenkort bij Martin langs gaan om de bijbehorende speld te overhandigen.

Tevens waren er 2 jubileum tegels vanwege 60 jaar lidmaatschap uit te reiken , aan Frank Verhoeven en Rene Jaquet. Ook beide heren zullen snel de tegels ontvangen.

De nieuwjaarsreceptie op 4 jan 2020 word een internationaal voetbal toernooi. Nederland , Polen en Suriname zullen voorafgaand aan de receptie een toernooi spelen. De bondscoach bij Nederland is niemand minder dan Ronald van Pelt. Na afloop zullen de Surinamers hun kookkunsten tonen en een heerlijke maaltijd voorschotelen.

Het bestuur luidt ook de noodklok over de vrijwilligers. Hierover zal een apart item geplaatst worden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com