JO9-2 wint ruim maar overschat zichzelf ook

7 december 2019 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 wint ruim maar overschat zichzelf ook
JO9-2 wint ruim maar overschat zichzelf ook

Ondanks de vele regen op vrijdag , konden we toch de wei in ,uit bij Dubbeldam. Een wedstrijd met 2 gezichten , maar wel met winst!!

Damien en Milan waren ziek, dus we hadden er precies genoeg. Sid op doel , Lars en Joey 1 in de verdediging , Oskar en Joy 2 op middenveld en Kevin voorin. Om 9 uur rolde de bal. En die ging eigenlijk vanaf het eerste moment richting Dubbdeldams doel gebied. DFC speelde gewoon ontzettend sterk en geconcentreerd. En nog belangrijker , er werd volop samen gespeeld. Het duurde dan ook niet lang of de 0-1 was een feit. Een mooi hard schot van Joey2. Kevin had al snel in de gaten dat de keeeper niet ver kwam met de bal en stelde zich goed op. de 0-2 kwam uit zo situatie. Kevin was sowieso op dreef ,want hij maakt er voor de rust zelfs 7 !!  De 0-4 was een mooie , Sid schoot de bal ver uit , Kevin nam deze mee en slalomde door het hele veld. Ook Oskar had voor de rust zijn doelpunt te pakken. Het was in de rust 0-9. Sommige spelers van DFC dcahten er heel makkelijk over , dus de rust werd even gebruikt om de boys weer met beide benen op de grond te krijgen. 

Want wat waren de monden groot zeg in de kleedkamer. We gaan voor de 20 , dit word onze grootste overwinning ooit, zomaar wat teksten die ze nodig vonden. Maar dat de trainer ze hiervoor waarschuwd ,daar hebben we toch maling aan , wij zijn toch zo goed.

Bij het oplopen naar het veld voor de 2e helft kwamen eerst de schoenen aan op het veld, de spelers liepen er allemaal naast. En als je dan zo grote mond heb , waar de trainer een hekel aan heeft en gewaarschuwd heeft , moet je het wel waarmaken ook.En laat dat nou net het probleem zijn. Een totaal ander DFC dan de 1e helft. Wat werd er opeens slecht gevoetbald zeg. Niemand uitgezonderd !!!  Dat we een tegendoelpunt kregen (1-9) was dan ook verdiend. Gevalletje Eigen Schuld Dikke Bult. We haalden dan nog wel de 1-11  door doelpunten van Oskar en Lars , maar het was echt een wedstrijd met 2 gezichten. Zo goed spelen de 1e helft en dan zo 2e helft spelen. Er was echt voor gewaarschuwd hoor vooraf. Maarwie niet luisteren wil,moet maar voelen.

Laten we hopen dat dit een wijze les was ,want we kunnen echt goed voetballen boys, maar we moeten het wel 2 x 20 minuten doen. Desondanks , gefeliciteerd met de winst. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com