JO9-2 haalt voor de derde keer op rij flink uit

15 december 2019 778x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 haalt voor de derde keer op rij flink uit
JO9-2 haalt voor de derde keer op rij flink uit

Na 2 goede overwinningen , waarin we maar liefst 21 keer scoorden en slechts 1 tegen kregen , speelden we de laatste wedstrijd van het kalender jaar ,thuis tegen de Zwervers. Het was ook de laatste wedstrijd van Sid ,want die heeft zijn doel gezet op de Olympische spelen van 2032 , als ons nieuwe gouden medaille winnaar in de atletiek. Dus hopen dat hij zal scoren in zijn laatste partij.

Joey 1 op doel, Lars en Damien in de verdediging , Milan en Sid en Oskar op het middenveld , Kevin voorin. Joey 2 hield zijn bed warm , want die was ziek.

We begonnen de wedstrijd goed en kwamen al snel op voorsprong door Kevin , met de 1-0. Maar de Zwerver gaf niet zomaar op en DFC had de handen vol. Ook mede door het niet goed opletten met de verre uittrappen van de keeper. Helaas werd het 1-1.  Een schitterend doelpunt was in de maak. De bal ging van voet naar voet en we vonden elkaar blindelings. Deze aanval verdiende echt een doelpunt ,want dit moet beloont worden. Kevin was de laatste in de schakel en maakt de 2-1. Maar wat een teamwerk in deze aanval. Het publiek klapte terecht !!

In de rust toch nog even de punten op de i zetten , want die uittrappen zijn ver hoor. Goed opletten hiervoor en laat de bal het werk doen ,dan komt het zekergoed de 2e helft.

Nadat Milan eerst de 3-1 scoorde , was het verzet gebroken van de tegenstander. Er was nog 1 gevaarlijke uitbraak , die Joey goed stopte. Toen kwam het moment van Sid, want hij scoorde de 2 keer en we stonden met 5-1 voor. Ook Oskar (6-1 ) pakte zijn doelpunt mee en Kevin zorgde zelfs voor de 7-1. De 8-1 was weer een aanval waarbij het team goed samen speelden en Lars was mee naar voren gekomen voor zijn doelpunt. Kevin maakte de wedstrijd af met de 9-1.

In 3 wedstrijden 30 keer gescoord en 2 doelpunten tegen , 3 x winst. Maar vooral goed samenspel. We zijn trots op de jongens.

We gaan met een goed gevoel de winterstop in ,en over enkele weken gaan we deze goede lijn doortrekken. We zitten immers nog steeds in de beker strijd !!

Voor nu , namens de JO9-2 , iederen fijne feestdagen en we zien U graag weer langs de lijn in 2020.   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com