JO8-1 strijdend ten onder

15 december 2019 888x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-1 strijdend ten onder
JO8-1 strijdend ten onder

DFC JO8-1 tegen groote lindt jo8-1 ,  de eerste 7 min gingen de spelers gelijk op. Na 14 minuten gespeeld kwam grote lindt op voor sprong met 0-1 en een minuut later de gelijk maker 1-1. weer gaat alles gelijk op dfc , verdedigde sterk en goed. Ook aanvallend ging het goed.

Na een drankje en goed gesprek met de spelers gaat de tweede helft beginnen.  5 min gespeelt en  groote lindt kwam op voor sprong met 1-2. dfc ging er vol voor alleen vielen de doel punten niet voor dfc maar voor groote lindt. we verloren  de wedstrijd met 1-5 . DFC jo8-1 jullie hebben kranig geweerd , helaas de winterstop gaat in .

Zie jullie na de winterstop fijne feestdagen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com